ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La segona prova del Català de Motocròs estrenarà un remodelat circuit de Bellpuig

28/03/2019

Motocròs

El circuit de Catalunya de Motocròs de Bellpuig acollirà aquest diumenge 31 de març la segona cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs.

La cursa reunirà més 120 pilots de les diferents categories convocades: MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5, MX Elit, MX Sots 18 4T i MX Femení, que debutarà en el Campionat de Catalunya de Grans.

Coincidint amb els aniversaris del Moto Club Segre -50 anys– i del traçat de Bellpuig -30 anys- el circuit s’ha vist remodelat amb uns 150 metres extres de recorregut on hi destaquen un parell de corbes molt tancades i dos salts d’allò més interessants, un de pujada i un altre de baixada.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Nil Arcarons arribarà a la segona cita del Català de Motocròs com a líder de la categoria MX Elit, Carlos Dalmau líder de Mx1, Simeó Ubach de Mx2, Albert Fontova i Raul Sánchez igualats al capdamunt de MX125 2T, Gervasio líder de la MX Sots 18 4T, Joel Lozano i Ramon Brucart encapçalen la categoria Mx3, Èric Augé lidera Mx4, mentre que Pedro Tragter és el primer classificat de la categoria MX5.

Horaris de la cursa en el document adjunt.

 

Fotografies del circuit de Bellpuig remodelat.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing