ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Almacelles celebra la segona cursa de la Lliga Catalana de MX de nens

27/03/2019

Motocròs

El circuit La Mina d’Almacelles ha sigut seu de la segona cursa de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens 2019.

La prova, organitzada pel Moto Club Amics del Motor d´Almacelles, ha reunit més de vuitanta pilots de les categories MX50, MX65, MX85 Cadet, MX85 Juvenil i MX Femení.

La jornada de competició ha començat amb la disputa de la primera màniga de la categoria Femenina, on han participat un total d’onze pilots. Amanda Storm i Carla Magallón han mantingut una lluita emocionant per la victòria que no s’ha resolt fins a l’última volta. Malgrat que la pilot danesa ha liderat la cursa de dalt a baix, la gironina ha mantingut opcions de victòria fins a l’últim moment, ja que ha creuat la bandera de quadres a només un segon i mig de la guanyadora. Adelina Ramírez ha finalitzat tercera, a poc més de quatre segons d’Amanda Storm.

En la segona màniga Amanda Storm no ha donat opció a cap de les seves rivals i s’ha imposat amb contundència, mentre que Carla Magallón i Adelina Ramírez han repetit posició. D’aquesta manera, Storm ha pujat a l’esglaó més alt del podi, seguida de Carla Magallón, segona, i Adelina Ramírez, que ha completat el top tres de la categoria Femenina.

Pel que fa a la segona cursa del dia, que ha reunit els pilots de les cilindrades MX85 Cadet i Juvenil, Unai Aguiló ha firmat els millors temps de la categoria Cadet. El pilot del Moto Club Segre ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues. Marc Pérez, amb dues segones posicions, s’ha classificat segon, mentre que la tercera posició ha anat a parar a mans de Guillem Gili, que ha superat per només un punt de diferència a Aleix Martí.

Carlos Prat s’ha erigit com el principal protagonista de la categoria MX85 Juvenil. El pilot de Cervera ha rodat més ràpid que la immensa majoria de pilots de la categoria superior, MX Cadet, i d’aquesta manera s’ha endut les dues mànigues del dia. Al podi l’han acompanyat Biel Piera, segon, i Unai Samper, tercer.

Pel que fa a la categoria MX65, Bruno Miró s’ha endut la segona victòria de la temporada després de vèncer les dues mànigues del Motocròs d’Almacelles. Miró ha hagut d’esprémer l’accelerador al màxim per superar a un rapidíssim Dídac Arfelis, que malgrat els intents ha fet segon en totes dues mànigues. D’altra banda, Alejandro Liñán ha completat el triplet d’honor.

Daniel València s’ha endut el triomf de la categoria de menor cilindrada, la MX50. El pilot de Reus no ha donat opció a cap dels seus rivals després d’imposar-se en totes dues mànigues. Jaume Pons i Nil Pérez han protagonitzat un intens duel per la segona posició, que finalment ha anat a parar a mans de Pons.

La pròxima cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens se celebrarà el 12 de maig a Vallgorguina.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing