ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Aitona inaugura el català de trial open amb una gran cursa

25/03/2019

Trial

El Moto Club Aitona ha sigut l’encarregat d’estrenar el Campionat de Catalunya de Trial Open 2019 aquest passat diumenge.

La prova inaugural ha reunit pràcticament un centenar d’inscrits entre les quinze categories convocades.

L’asturià Pablo Suárez ha sigut un dels protagonistes de la jornada després d’adjudicar-se la primera posició de la categoria Elit Nivell Negre. El pilot d’Oviedo ha deixat petjada en una destacada actuació en el Trial d’Aitona, on ha completat les dotze zones a dues voltes amb només sis penalitzacions. Suárez s’ha mostrat especialment entonat en la segona volta, on només ha comès una única penalització.  Gerard Trueba, amb vint-i-cinc peus, ha fet segon, mentre que Marc Cots ha completat les posicions de podi amb vint-i-nou penalitzacions.

En Màster Sots 16 ha vençut Pau Martínez, que ha superat Alex Canales per només quatre punts de diferència (32-36).

Pel que fa a les categories de Nivell Vermell, en Màster ha vençut Francesc Recio gràcies a  un ajustadíssim resultat de només dos punts de diferència sobre Daniel Gibert. A força més distància ha finalitzat Sergio Puyo, que amb quinze punts ha completat les posicions de podi de la categoria Màster.

Berta Abellán, encasellada dins la categoria Màster Fèmines, ha finalitzat el Trial d’Aitona amb vint-i-sis punts de penalització, essent la vuitena millor pilot del Nivel Vermell, mentre que l’andorrà Gaudí Vall ha puntuat en la categoria Màster 125 fent dinovè a la general de Nivell Vermell.

Pel que fa al Nivell Blau, el pilot més destacat ha estat Rui Alves, dins la categoria Promo+35 amb només sis penalitzacions. Ricard Alcaraz amb deu i Albert Muñoz amb catorze, han completat el triplet d’honor.

Marc Piquer ha sigut el triomfador de la categoria Promo125. Al podi l’han acompanyat Jordi Rocamora, segon i Adrià Utrillo, tercer.

En la categoria Promo ha vençut Alex Calderon, el qual ha sumat quinze punts de penalització, catorze menys que el segon classificat, Roger Terricabras, i trenta-set menys que el tercer classificat, Nil Riera.

Antoni Ramonet, únic participant de la categoria Promo+50, ha finalitzat el Trial d’Aitona amb vint-i-sis penalitzacions.

Pel que fa al Nivell Verd, destacadíssima actuació de Ramon Caelles en la categoria Open+50. El pilot del Moto Club Sitges ha sigut l’únic del Nivel Verd en finalitzar la cursa per sota dels deu errors. El podi d’Open+50 l’han completat Vicente Labaila, segon, i Josep Maria Roura, tercer.

Ramon Rius, amb setze punts, ha sigut el triomfador de la categoria Open. Al podi l’han acompanyat Òscar Pons i Jaume Gost.

En Open125 s’ha endut la victòria Miquel Alarcón, seguit d’Alex Villalba, segon, i d’Alex Mediñà, tercer.

D’altra banda, en Open Fèmines, triomf de Laia Pi amb trenta-nou penalitzacions, seguida de Leire Rodríguez, segona, i d’Alexia Lladó, tercera.

Finalment, en nivell Groc, ajustada victòria de Fernando Cabré que amb cinc penalitzacions n’ha tingut prou per pujar fins a l’esglaó més alt del podi. Carmelo Florenza, amb set penalitzacions i Lluïs Masó amb quinze, han completat el top tres de la categoria Base.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Trial Open es disputarà el 14 d’abril a Olvan.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing