ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Dia radiant de promovelocitat al circuit de Móra d´Ebre

25/03/2019

Velocitat

El dia assolellat i calorós ha permès gaudir d’unes curses espectaculars.

El circuit de Móra d’Ebre ha sigut seu aquest diumenge de la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat.

Més d’una trentena de pilots s’han donat cita a la comarca de la Ribera d’Ebre per disputar el segon assalt d’aquesta competició, que va donar el tret de sortida el passat 3 de març al circuit d’Osona.

Dins la jornada de competició de la Promovelocitat, cal destacar les curses de la Copa ETG-Ohvale PromoRacc, on alguns pilots ja han començat a presentar les seves candidatures al títol, com és el cas de Marc Vich, en PromoRacc1 i Izan Rodríguez en PromoRacc2.

Marc Vich ha liderat amb solvència les dues mànigues de la categoria PromoRacc1, en especial la primera mànega, on no ha tingut opositor. En la segona, Gonzalo Sánchez ha intentat donar una mica de guerra, però Vich s’ha desenganxat i finalment ha creuat la bandera de quadres sense cap amenaça. Marc Ochoa, amb una segona i una tercera posició, i Camil Bissane, amb una tercera i quarta posició, han completat les posicions de podi.

Amb aquest triomf, Vich suma la segona victòria de la temporada i s’erigeix com el principal candidat al títol, tot i que encara resten sis curses per disputar-se.

D’altra banda, contundent victòria d’Izan Rodríguez en la categoria PormoRacc2. El pilot del Moto Club Vallisoletano ha hagut de suar de valent per aconseguir el doble triomf a Móra d’Ebre. El segon classificat en totes dues mànigues, Raul Navarrete, no ha perdut de vista en cap moment la primera posició, tot esperant algun petit error de Rodríguez per assaltar el liderat. Finalment, Izan Rodríguez no ha comès cap errada i s’ha acabat imposant. Christian Calvet, amb dues terceres posicions, ha completat el top tres de la categoria PormoTacc2.

Izan Rodríguez ja sumar cent punts i es perfila com el principal favorit al títol.

Pel que fa a la categoria PromoRacc3, triomf de Cesc Obiol, seguit d’Alex Remesal, segon, i de Jairo Llao, tercer.

D’altra banda, pel que fa a les Elèctriques, victòria inapel·lable d’Unai García en la categoria PromoRacc Elèctrica GasGas 1.6. Arnau León, segon classificat, ha tingut opcions de victòria en la segona màniga, on ha creuat la línia d’arribada a només dos segons del guanyador. Nacho Segura, amb dues terceres posicions, ha completat la tercera posició del podi.

Finalment, en la categoria PormoRacc Elèctrica GasGas 1.2, victòria d’Oriol Vich, seguit d’Hugo Guillen, segon classificat, i Juan Manuel Maroto ha completat el top tres del podi.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat se celebrarà a el 14 d’abril a Juneda.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing