ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Moto Club Salomó celebra amb èxit el segon enduret de la temporada

25/03/2019

Enduro

La prova ha comptat amb la participació de noranta pilots.

La Copa Catalana d’Enduret ha celebrat aquest diumenge la segona cursa de la temporada a Salomó.

La prova ha comptat amb un recorregut d’allò més encertat, amb trenta km de ral·li i dues especials on els pilots han demostrat la seva gran qualitat.

Pel que fa als resultats del dia, espectacular actuació del menut Èric Wic en la categoria 50cc. El pilot del SIP Sport s’ha alçat amb la primera victòria de la temporada després de vèncer de manera solvent la majoria de les especials.

Èric Rubio i Aitor Pla han completat les posicions de podi de la categoria 50cc. Amb aquests resultats, Pla se situa al capdamunt de la generat, seguit de ben a prop per Wic.

Pol Guerrero ha sigut el participant més destacat de la categoria 65cc. El pilot del Moto Club Can Taulé s’ha mostrat molt regular al llarg de la cursa, que ha guanyat amb 40 segons de marge sobre el segon classificat, Ramon Godino. Aitor Campamà, tercer, ha completat les posicions d’honor.

Mireia Rabionet s’ha mostrat intractable una vegada més en la categoria Femenina, on ha aconseguit la segona victòria de la temporada. Anna González s’ha classificat en segona posició, mentre que Lucia Serna ha completat el tercer esglaó del podi.

En 85cc Juvenil, Nahuel Santamaria ha sumat la segona victòria del Campionat d’Enduret. El pilot del Moto Club Llívia no ho ha tingut fàcil, ja que Marc Ferrer ha lluitat de valent per la victòria fins a l’última crono. Finalment, Ferrer s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi, mentre que Guillem Gaya ha tancat el top tres de la categoria.

En 85 Cadet s’ha vist un dels grans duels del dia protagonitzat pels pilots Yago Domínguez i Jordi Galera. El guanyador no s’ha decidit fins a l’última crono, on Domínguez ha sigut un punt superior. Finalment la diferència entre tots dos pilots ha sigut únicament de cinc segons. Aleix Saumell després de firmar una gran cursa, ha completat les posicions de podi.

En Sots 16 Pau Conesa ha realitzat una cursa molt intel·ligent, ja que ha sabut aguantar les embranzides d’un rapidíssim Martí Escofet, que malgrat córrer amb molèsties a la mà no s’ha rendit en cap moment. Alex Puey s’ha classificat tercer, a vint-i-cinc segons del guanyador. Pau Conesa ha guanyat la segona cursa de la temporada i es desmarca al capdamunt de la general.

Una vintena de pilots han participat en la categoria Oberta, mentre que un de sol ho ha fet en la categoria Elèctrica, Adela Godino, que ha finalitzat la cursa amb un temps de 33:30.

La propera cursa de la Copa Catalana d’Enduret se celebrarà després de les vacances d’estiu, el pròxim 15 de setembre a Llívia.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing