ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

un enduro de tota la vida

18/03/2019

Enduro

Excel·lent organització per part del Moto Club Baix Berguedà.

El Moto Club Baix Berguedà ha celebrat aquest diumenge la primera cursa del Campionat de Catalunya d’Enduro 2019.

La cursa ha congregat dos-cents participants entre les diferents categories convocades: E-125 2 Temps, Enduro Elit, Enduro Femení, Júnior Open, Júnior Trofeu, Màster, Sènior B 2T, Sènior B 4T, Sènior C 2T i Sènior C 4T.

Dia especialment calorós a la Catalunya central on la sequera dels darrers mesos ha provocat que en alguns trams s’aixequés un pèl de pols, una circumstància que no ha desdibuixat una cursa espectacular.

Els pilots han suat de valent per superar els més de 50km de ral·li, amb la corresponent zona d’enllaç entre la Finca Canudas i el Polígon Industrial La Plana, que juntament amb el tram cronometrat i la cronometrada han sumat més de 60 km per volta.

Pel que fa als resultats del dia, Bernat Cortés ha sigut el més ràpid de l’scratch amb un temps total de 30:23, a cinc segons del segon classificat, Ramon Quer. Els dos pilots de la categoria Elit, juntament amb Jordi Figueras, quart a l’scratch, han completat les posicions de podi.

Gerard Gómez, tercer a l’scratch a poc més d’onze segons del guanyador, ha pujat a l’esglaó més alt del podi de la categoria E125 2 Temps. Adrià Mesas i Xavier Mascarilla han completat les posicions d’honor.

En Júnior Open el més ràpid ha estat David Riera, el qual ha completat la cursa amb un temps de 31:33. Francesc Aguilar ha fet segon a quinze segons del guanyador, mentre que Carles Quer ha completat el top tres a poc menys de mig minut de Riera.

El portuguès Gonçalo Luis Cardoso s’ha endut la victòria de la categoria SèniorB 2T. Sergi Casademont i Jaume Abella han completat els calaixos d’honor d’una de les categories amb més participants.

Gerard Salavedra ha guanyat la categoria Sènior B 4T, seguit de Josep Ibáñez, segon i d’Albert Muñoz, tercer.

D’altra banda, Alejandro Ceballos s’ha endut el triomf de la categoria Júnior Trofeu. Al podi l’han acompanyat Daniel Soriano, segon, i Edgar Riera, tercer.

David Martínez ha sigut el més ràpid de la categoria SèniorC 2 Temps. Dani Ollés i Josep Serra, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions del podi.

En SèniorC 4 Temps, victòria de Ramon Codina amb Martí Puigrodon ocupant el segon esglaó del podi i Ramir Parera completant el triplet d’honor.

Alex Llobet ha sigut el pilot més destacat de la categoria Màster. Al podi final l’han acompanyat Manel Temprano, segon i David Serra, tercer.

Finalment, en la categoria Enduro Femení, victòria clara de Miriam Rivera, que ha sigut l’única pilot en finalitzar la cursa per sota dels 30:00; concretament 29:55. Aida Castro s’ha classificat segona mentre que Rosa Romero ha tancat les posicions d’honor.

A l’acte de lliurament de premis hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé; l’alcalde d’Olvan, Martí Orriols; i el Delegat d’Enduro del Moto Club Baix Berguedà, Joan Safont.

El pròxim Enduro de la temporada tindrà lloc el 7 d’abril a la comarca del Bages.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing