ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Sant Just Desvern acull una gran gala del Territorial de Barcelona

11/02/2019

El passat dissabte es va celebrar a Sant Just Desvern la Gala de lliurement de premis del Campionat Territorial de Motociclisme de Barcelona 2018- Trofeu Diputació – Memorial Miquel Martínez.

El Casal de Joves de la localitat del Baix Llobregat va acollir més de dues-centes persones que no es van voler perdre la cerimònia que anualment ret homenatge als millors pilots de la província de Barcelona.

La Gala, presidida per la representació territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Motociclisme, Xavier Ribó, també va comptar amb l’assistència del President de la FCM, Josep Maria Mañé, així com del coordinador d´Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga, les regidores de l’ajuntament de Sant Just Desvern, Carrasumada Serrano i Dolors Leyva, i familiars de l´expresident territorial de la FCM de Barcelona, Miquel Martínez.

Enmig d’un ambient festiu, tots els pilots participants en el campionat de Barcelona, més enllà de si formaven part del podi o no, van rebre un premi.

Després de pràcticament una hora lliurant premis, l’acte va concloure amb una foto de família de tots els pilots i un pica-pica a l’exterior de la sala.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing