ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Copa ETG-Ohvale escalfa motors abans de començar la competició

04/02/2019

Amb la vista posada en la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat 2019, els pilots integrants de la Copa ETG-Ohvale han gaudit d’un cap de setmana de formació tècnica i entrenaments.

El dissabte es va celebrar una jornada purament tècnica, on personal de la Federació Catalana de Motociclisme i els alumnes de l’Escola Tècnica de Girona van dur a terme un sessió explicativa de la nova competició monomarca a les instal·lacions d’ETG a Girona. Atents; pilots, mecànics i familiars no van perdre detall en aspectes tan importants com la posada a punt de les motos, el seu manteniment, així com algunes normes bàsiques dels reglaments tècnic i esportiu.

L’endemà, diumenge, l’activitat es va traslladar al circuit d’Osona, seu de la primera cursa de la temporada, on els vint pilots de les categories PromoRacc 1 i PromoRacc 2 van poder entrenar sota l’atenta mirada del coach de la competició, Pere Tutusaus, que juntament amb Xavier Pinsach i Francesc Pérez van treballar aspectes tan importants com les sortides i les traçades.

Celebrades aquestes dues jornades, la pròxima cita oficial dels pilots de la Copa Catalana de Promovelocitat serà el proper 3 de març al circuit d’Osona, on tindrà lloc la primera cursa de la temporada de la Copa ETG-Ohvale.

La Federació Catalana de Motociclisme té previst celebrar noves jornades d’entrenament oficial que properament es faran públiques.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing