ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Convocatòria d’exàmens de càrrecs oficials

09/01/2019

El Col·legi Català de Càrrecs Oficials i el Colegio Nacional de Cargos Oficiales convoquen seminaris i exàmens per obtenir els títols de Director de Cursa, Comissari Tècnic, Comissari Esportiu i Cronometrador. La convocatòria és per dissabte 16 de febrer de 2019, de 9:00h del matí a 21:00h del vespre, i el lloc de celebració es decidirà en funció de la gent que s´hi hagi inscrit. Un cop establert el lloc de celebració, us enviarem el temari.

Els aspirants podran fer l´examen per obtenir els títols per la Federació Catalana de Motociclisme o per la Real Federación Motociclista Española. Cal tenir en compte que, segons exigeix el Reglament Esportiu de la RFME, els aspirants que hagin obtingut el títol homologat hauran de tramitar la llicència de Càrrec Oficial Homologada durant el mateix any que s´hagi obtingut el títol, en cas contrari, aquest serà anul·lat.

Drets d´examen català: 50,00 €

Drets d´examen homologat: 60,00 €.

Per tal de  formalitzar la inscripció, cal obrir el següent enllaç https://goo.gl/C4Ulqi i realitzar el pagament corresponent. A més, també cal omplir la butlleta que trobareu en el document adjunt i enviar-la al correu: fcm@fcm.cat     

Data límit d´inscripció: 8 de febrer.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing