ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Motocròs de Ponts reuneix més de cent pilots al circuit El Bosquet

17/12/2018

El circuit el Bosquet de Ponts ha sigut seu de la penúltima prova del campionat provincial Ara Lleida, també puntuable per al trofeu Moto Club Segre 2018.

Les instal·lacions esportives del Moto Club Segre a Ponts han acollit un centenar de pilots de les categories: MX50, MX65, MX85, MX1, MX2, MX3 i MXAficionats, on hi ha destacat la presència dels germans Màrquez, el Marc i l’Alex, tot i que aquest primer no hi ha pogut participar a causa de la recent operació a l’espatlla esquerra.

Pel que fa als resultats de la jornada, en la categoria MX1 Nil Arcarons s’ha endut el primer premi, seguit de José Luís Martínez i Francesc Mataró. Nil Pons, Raúl Gracia i Àlex Màrquez han sigut els més ràpids de MX2. Èric Auge ha pujat en el primer esglaó del podi de la categoria MX3, seguit d’Albert Armengol i Àngel Davins.

David Vilanova, Albert Molina i Alberto Cabello han sigut els més ràpids de la categoria MX Aficionats. Pel que fa a la categoria MX85, el primer esglaó del podi l’ha ocupat Victor Puig, Unai Aguiló ha fet segon mentre que Yago Domínguez ha completat el triplet d’honor.

Adrià Monné, Raül Sánchez i Edgar Canet, per aquest ordre, han completat el podi de la categoria MX85Juvenil. Joel Cañadas ha vençut en la categoria MX65 seguit de Dídac Arfelis i Carlos Prat.

Finalment, en la categoria dels més menuts, Zoe Querol ha guanyat seguit de Martí Piera i Izan Querol.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing