ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Llavaneres decideix els campions del Trofeu Resistència Ciclomotors

10/12/2018

Gran organització per part del Moto Club Tres Turons.

Sant Andreu de Llavaneres s’ha vestit de gala per celebrar les tradicionals 3 Hores Resistència Ciclomotors que any rere any tanquen la temporada del Trofeu Resistència Ciclomotors.

La localitat del Maresme ha acollit més de mig centenar de pilots, els quals han format una graella de sortida de 32 equips.

El dia assolellat i el terreny en perfectes condicions han propiciat una cursa espectacular, carregada d’emoció i que no s’ha resolt fins a l’última volta.

L’equip amb el dorsal 3, format pels pilots Alberto Pérez i Alberto Rodríguez, s’ha imposat tant a la general com a la categoria Grup3 Aigua. Pérez i Rodríguez han sabut mantenir un bon ritme al llarg de les tres hores i, malgrat les envestides de Bernat Cortés i Jordi Rodés, els quals han tingut diverses opcions d’assaltar el liderat, finalment s’han imposat amb cinc segons de marge. Cortés i Rodés, lluint el dorsal 6, s’han enfilat fins a la segona posició del podi, mentre que Jaume Abella i Xavier Martínez han completat les posicions d’honor.

D’altra banda, Javier Amatriain i Àaron Serrano s’han proclamat campions de Catalunya de Resistència Ciclomotors tot i el mal resultat obtingut a Llavaneres, on no han passat de la dotzena posició.

Pel que fa a la categoria Grup 2 Aire, Gerard Arabia i Xavier Martín han sigut els més ràpids amb diferència. Aquest bon resultat els ha permès proclamar-se campions de Catalunya. El duet ha protagonitzat una recta final de temporada immillorable, sumant dos triomfs de manera consecutiva.

Marc Duran i Aleix Jordà han fet segons, mentre que Josep Mandri i Pere Rexach han completat les posicions de podi.

Dorsal 21 (Gerard Arabia i Xavier Martín): "En línies generals crec que hem fet un bon campionat, com sempre hi ha algunes curses que van millor que unes altres, però bé, hem acabat la temporada amb victòria i això sempre s’agraeix. Estem molt contents amb el campionat que hem aconseguit ja que és la recompensa a una bona temporada. Voldríem felicitar els Moto Clubs per la bona organització al llarg de tot el campionat."

Finalment, Borja Serra i Daniel Martínez han vençut en la categoria Canvi. Tots dos pilots han demostrat una gran superioritat sobre la resta de participants d’aquesta categoria, ja que s’han imposat amb un ampli marge de sis voltes de diferència. Amb aquest resultat, Borja Serra s’ha proclamat Campió de Catalunya, en solitari, de la categoria Canvi. D’altra banda, Sergi Coll i Oriol Brutau s’han classificat en segona posició, mentre que Josep maria Florensa i Oriol Peña han completat el triplet d’honor.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing