ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

ARRENCA MOTO DE CAMPO SOSTENIBLE

29/11/2018

La plataforma en defensa dels usuaris de l’Off Road recolzada per la FCM i els astres de l´esport.

La Reial Federació Motociclista Espanyola, amb el suport de la Federació Catalana de Motociclisme, ha posat en marxa la plataforma Moto de Campo Sostenible (MCS), un ambiciós projecte que pretén  aconseguir la regulació de l´accés de la moto al medi natural. L´escenari actual a què s´enfronten els motoristes a l´hora de practicar el seu esport és desolador. La legislació és altament restrictiva  fet pel qual resulta pràcticament impossible gaudir de la moto al camp.

Així doncs, la RFME ha creat un col·lectiu d´usuaris Off Road que té per objectiu lluitar de manera conjunta en la defensa dels drets d’aquest grup davant l´Administració. L’eina d’aquesta plataforma és la web www.motodecampostenible.com, la qual ja està activa i s’hi pot inscriure qualsevol amant de la moto i la muntanya.

Aquest lloc web informa de tots els avenços que s’han anat aconseguint en la defensa de la moto de camp i, a més, ofereix nombrosos avantatges als usuaris registrats: recursos de sancions, accés a la legislació vigent a nivell estatal i autonòmic, a més de descomptes en material i cursos de pilotatge, promocions especials, sortejos o una gran base de dades de circuits on practicar l´esport off road.

Per ser part d´aquest col·lectiu, només cal registrar-se a la web MCS. Els pilots federats formaran part de la plataforma de manera automàtica.

Per donar suport al llançament de Moto de Campo Sostenible han acudit algunes de les figures més importants de l´esport Off Road. La llegenda dakariana Marc Coma, els campions Laia Sanz i Toni Bou, el cinc vegades campió del món d´enduro i seleccionador nacional Ivan Cervantes, l’endurero més ràpid del moment Josep García i Alfredo Gómez, un dels millors pilots de Hard Endur. Tots ells han mostrat el seu suport incondicional al projecte.

A l´acte també han assistit el president de la RFME, Manuel Casado, i el president de la FCM, Josep Maria Mañé.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing