ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Els 2 Dies de Trial Clàssic Costa Brava reuneixen més de 450 pilots

28/11/2018

Gran organització per part del Motoclub 2d Trial Costa Brava

Espectacular cap de setmana de motor a Sant Feliu de Guíxols, on el passat 17 i 18 de novembre va celebrar-se la  IX edició dels 2 Dies de Trial Clàssic Costa Brava.

La cursa va ser un èxit de participació, ja que van reunir més de 450 pilots i centenars d’aficionats que no van voler perdre’s un dels esdeveniments esportius més importants del calendari motociclista.

Com sempre, la prova per excel·lència del trial clàssic va reunir desenes i desenes de pilots vinguts d’arreu del vell continent. Fins a deu països europeus van ser representats a la localitat del Baix Empordà.

Malgrat la pluja i el mal temps, els aficionats al motor van poder gaudir d´una prova amb grans reclams; des de veure en directe figures mundialistes de la talla de Takahisa Fujinami, Dougie Lampkin, Yrjo Vesterinen, Gilles Burgat, Jaume Subirà, John Lampkin, els germans Hemingway, Nigel Birkett o Dan Clark, a gaudir de les motocicletes participants, unes autèntiques joies de la segona meitat del segle passat que es van endur la majoria de flaixos.

Les vint zones repartides pels municipis de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró, van ser d’allò més interessants.

Tot i el gran reguitzell de cares conegudes, el vencedor absolut en la màxima categoria va ser el francès Médérick Delannoy, que es va imposar per davant del vilafranquí Òscar Mill i del japonès Takahisa Fujinami.

En la categoria Experts (Blau) còmoda victòria per al multicampió mundial Dougie Lampkin. Dan Hemingway i l´italià Marco Grossi van completar les posicions de podi.

En Pre 75 Expert (verd) el vencedor va ser el francès Michel Ranc, seguit de ben a prop del britànic John Maxfield i del francès Benoit Verin.

El pilot francès Jean M. Ballet es va imposar en Pre 80 (verd) amb dos punts d´avantatge sobre Gabriel Dasí, amb Mark Watmore tancant el podi.

En Trialers (verd post80) la pilot campiona del món l’any 2017, Neus Múrcia, va ser la vencedora seguida de Francesc Planells i Luis Díaz Bedate.

En Pre 75 (groc) Laurent Baatz va ser el clar guanyador, Kiku Carbonell va fer segon, mentre que Pascal Pauly va finalitzar en tercera posició.

En Pre 65 (groc) Asier Zurbano va guanyar per dos punts de marge sobre Sergi Balagué; José Carlos Jiménez va fer tercer.

També ajustat final en Clàssics, on Julien Saloum va completar els dos dies amb només 7 punts, un menys que Vicente de Miguel, mentre André Marsens va pujar al tercer esglaó del podi.

Finalment, en Clàssics Plaissance el guanyador va ser Jean L. Delbosc.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing