ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Tortosa acull la penúltima cursa del Català de Trial open

12/11/2018

Trial

El Campionat de Catalunya de Trial Open ha celebrat la penúltima cita del certamen a Tortosa.

El tercer Trial de Tortosa ha comptat amb la participació de més de vuitanta pilots, que s’han vist les cares per cinquena vegada aquesta temporada.

Tots els participants han coincidit a destacar la bona feina del Moto Club Tortosa, el qual s’ha encarregat de dissenyar unes zones molt ben marcades i amb uns nivells molt adequats a cada categoria.

Un dels focus d’atenció estava posat en el duel entre els dos primers classificats de la categoria Negre, Aniol Gelabert i Èric Miquel. En aquesta ocasió Gelabert ha guanyat la partida a Miquel. Gelabert ha cimentat la victòria gràcies a una primera volta molt bona, on no només ha comès dos peus per quatre del pilot de Castellar. La tònica s’ha repetit a la segona volta, on Gelabert ha tornat a mostrar-se més fort que el seu contrincant. Finalment, Aniol ha finalitzat el Trial de Tortosa des de l’esglaó més alt del podi i amb només vuit punts de penalització, cinc menys que Èric Miquel, que ha fet segon. Sergio Ribau ha tancat les posicions de podi amb un total de vint penalitzacions. Gelabert i Miquel es jugaran el campionat en la darrera cursa de la temporada, qui faci millor resultat, es proclamarà campió de Catalunya.

Aniol Gelabert: “Molt bona organització amb unes zones molt ben marcades i força complicades on m’he hagut d’aplicar per superar-les i esperem tornar l’any que bé. Felicitats als organitzadors.”

D’altra banda, també a nivell negre, bon paper d’Aleix Canales, únic pilot de la categoria Elit Sots16.

Aleix Canales: “Un trial molt competit on m’he sentit molt còmode i malgrat cometre algun error, me’n torno a casa molt content.”

A la categoria Màster nivell Vermell s’ha imposat Francesc Recio, que amb aquest triomf acaricia ja el títol de campió de Catalunya. Recio no ha començat el trial de la millor manera possible. Imprecís, el pilot de Motocat ha comès alguns errors inecessaris que l’han situat quart a l’inici de la segona volta, per darrere de Sergio Puyo, Pau Martínez i César Cañas. A la segona volta, Recio s’ha centrat i ha invertit la situació, imposant-se amb molta claredat a la resta de rivals. D’aquesta manera, Recio s’ha enfilat fins a la primera posició del podi, seguit de Sergio Puyo, segon i de Pau Martínez, tercer.

Francesc Recio: “Un trial molt xulo aquí a Tortosa. Crec que els organitzadors han fet un bon marcatge amb bon nivell i on s’havia de treballar molt per aconseguir fer el temps, però crec que el trial ha de ser això. El recorregut ha sigut molt xulo, amb molt bon temps i perfecte. He fet una primera volta una mica fluixa, però després m’he refet i he acabat guanyant.”

Pel que fa al nivell Blau, Adrià ALbejano ha sentenciat el títol de la categoria Promo amb una nova victòria, la cinquena de manera consecutiva. El pilot del Moto Club Berguedà ha completat una temporada per emmarcar, amb ple de victòries i un rendiment espectacular sobre la moto. Alexander Frolov i David Olmedo han completat les posicions de podi.

Roger Casas ha avivat l’emoció de la categoria Promo125 gràcies a un esplèndid triomf sobre el líder provisional de la categoria, Oriol Giró, que ha finalitzat la prova fora de les posicions de podi. Casas ha completat el nivell Blau amb només vuit penalitzacions, uns registres que l’han permès pujar fins al primer calaix del podi i situar-se líder de Promo125 amb tres punts de marge sobre el penedesenc. D’altra banda, Adrià Canals i Lluc Miquel, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions d’honor.

Ricard Alcaraz s’ha proclamat campió de la categoria Promo+35 gràcies a la segona posició aconseguida al Trial de Tortosa. Al primer calaix del podi s’hi ha enfilat Albert Muñoz, que ha finalitzat la prova amb només deu penalitzacions, el tercer millor registre del nivell blau. Joan Miquel ha completat el triplet guanyador de la jornada.

Finalment, en nivell Blau, categoria Promo+50, Antoni Ramonet ha aconseguit la primera posició, seguit de Ramon Plana, que ha fet segon. Amb aquest triomf, Ramonet se situa líder provisional a falta d’una única cursa per tancar la temporada.

Pel que fa al nivell Verd, brillant victòria de Nil Riera, pilot de la categoria Open125. Riera ha completat les dues voltes amb només dotze penalitzacions. Amb aquesta injecció de punts i autoestima, Riera afrontarà la darrera cursa de la temporada amb plenes opcions de títol. Jordi Rocamora, amb trenta-un peus, i Martí Escoda, amb trenta-tres, han completat els calaixos d’honor.

Andreu Bou, campió de la categoria Open, ha vençut novament amb els habituals bons registres del pilot de Tona. Robert Capdevila, segon, i Gerard Herrera, tercer, han completat les posicions de podi.

Mariona Tasias ha sigut la millor de la categoria Open Fèmines amb una targeta de vint-i-set punts, Laia Pi, amb quaranta-cinc, i Maria Feliu, amb quaranta-nou, han tancant el triplet d’honor.

Victòria de prestigi de Josep Maria Roura a la categoria Open+50 nivell Verd. D’altra banda, important segona posició de Joan Sanllehy, qui amb aquest resultat arribarà amb opcions de títol a l’última cita de la temporada, que es disputarà el pròxim 16 de desembre a Talamanca. Jaume Vila, actual líder de la categoria, ha finalitzat tercer.

Finalment, Vicente José Oliver ha sigut el pilot més destacat de la categoria Base. Oliver ha completat la cursa amb només quatre penalitzacions. Agustí Vila, campió de la categoria, ha fet segon, mentre que Pol Moreno ha completat les posicions de podi.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing