ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Santa Creu de Jutglar tanca de manera magistral la temporada de Resistència Terra

12/11/2018

Enduro

La Copa Catalana Resistència Terra ha posat el punt i final a la temporada 2018 amb una espectacular cursa a la localitat de Santa Creu de Jutglar.

Més de 40 equips han donat color a la ja tradicional sortida a l’estil Le Mans que, com sempre, ha donat inici a les 3 hores de resistència.

Abans que el president del Moto Club organitzador, Manel Vilaró, fes onejar la bandera, els participants, situats en una impressionant fila de més de 50 metres, han fet rugir els seus motors en record de Ramon Altariba, pilot del Mot Club Lluçanès que recentment ha perdut la vida.

Després d’aquest moment de record, els pilots han pres la sortida enmig d’un gran ambient a la localitat d’Osona.

Les 3 Hores Resistència Terra han tingut una mica de tot, amb emoció, relleus i algunes caigudes a causa del fang i les roderes, molt marcades en alguns trams específics del circuit. La pluja dels darrers dies ha deixat un terreny en perfectes condicions tot i que amb alguna fanguera complicada que ha portat de corcoll a més d’un pilot.

Pel que fa als resultats del dia, el més ràpid de la jornada ha sigut l’equip 1, pilotat per Pablo Nadal i Pau Tomàs, els quals han realitzat 51 voltes. L’equip 45, format per Lluís Riera i Gerard Comellas, ha creuat la bandera de quadres en segons posició, mentre que Jaume Abella i Marc Calmet, han fet tercers, a poc menys d’un minut del segon classificat.

Pel que fa als resultats per categories, Nadal i Tomàs han fet primers de RS Sènior, seguits de Calmet i Abella, segons, i Joan Vilalta i Joan Aguilar, tercers. Precisament, la tercera posició de Joan Vilalta li ha servit per proclamar-se campió, en solitari, de la categoria RS Sènior.

Lluís Riera i Gerard Comellas han sigut els més ràpids de la categoria RS Júniors, seguits d’Oriol Oliva i Jordi Serena, segons al podi, i d’Oriol Roca i Víctor Alonso, que han fet tercers. Igual que a la categoria Sènior, la RS Júnior ha finalitzat amb un campió solitari, en aquest cas Lluís Riera, el qual ha vençut tres curses del campionat.

A Màster 50, victòria per al dorsal 55, format per Jordi Rosell i Miguel Angel Boet. Sergi Lasala i Josep Trilles han pujat al segon esglaó del podi, mentre que Jordi Casas i Antoni Mas han completat les posicions d’honor. D’altra banda, Antoni Vilar i Jordi Redón van proclamar-se campions de la categoria Màster 50 el passat 21 d’octubre a Fonollosa, coincidint amb la penúltima cita del certamen.

Finalment, a la categoria Màster 40, victòria per a Marc Sucarrats i Joan Tomàs, seguits de Xavier Mora i Josep Comallonga, segons, i Marí Puigrodon i Carles Soler, tercers. El duet format per Òscar González i Santiago Bertran s’ha proclamat campió de la categoria.

La cerimònia de lliurament de premis ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, i de l’alcalde i regidora d’esports de l’ajuntament d’Olost, el Sr. Josep Maria Freixanet i la Sra. Meritxell Trigo.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing