ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Moto Club Cent Peus organitza amb èxit l’última cursa de Trial de Nens 2018

05/11/2018

Trial

La Copa Catalana de Trial de Nens ha tancat la temporada 2018 aquest passat diumenge a Sant Fost de Campsentelles. Una quarantena de pilots han participat en la darrera cursa celebrada a l’àrea de trial de Can Teià.

En la categoria Groc Aleví, Edgard Falcó ha finalitzat la temporada des de l’esglaó més alt del podi. El pilot local ha aconseguit la primera victòria gràcies a una brillant actuació sense cap penalització. Arnau Arias i Gael Hernández han completat les posicions de podi.

Grau Franch s’ha adjudicat la segona victòria consecutiva de la temporada en la categoria Taronja Iniciació. Franch ha realitzat el Trial del Cent Peus sense cometre ni un sol peu. Aleix de la Fuente i Pau Giralt han completat la segona i tercera posició del podi, respectivament.

Oriol García ha sigut el pilot més destacat de la categoria Aleví+8. Arnau Aisa, amb vuit penalitzacions i Joan Ribes, amb setze, han completat els calaixos d’honor.

A Base Benzina, Miquel Alarcón ha tancat la temporada assaborint per primera vegada l’esglaó més alt del podi. El Blau ha sigut un dels nivells més complicats de la jornada, ja que a diferència de la resta de categories, el guanyador, Miquel Alarcón, no ha baixat de les 30 penalitzacions. Martí Escofet i Alex Mediñà han completat les posicions del podi.

Pau Dinarès ha sigut el gran triomfador de la categoria Vermell Promo. Dinarès ha finalitzat la jornada amb disset penalitzacions menys que el segon classificat, Marc Piquer. Nil Riera ha tancat les posicions de podi.

Finalment, cinc pilots han participat en la categoria Oberta.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Resultat final de temporada.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing