ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Lliga Catalana de MX de Nens tancarà la temporada a l´Oriola Parc

31/10/2018

Motocròs

El Moto Club Amposta serà l´organitzador de la cursa.

L’Oriola MX Parc d’Amposta serà escenari, aquest diumenge 4 de novembre, del XIV Motocròs de Fires, corresponent a l’última prova de la temporada de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens.

El traçat off road de Terres de l’Ebre acollirà els pilots de les cinc categories convocades per aquest campionat: MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i categoria Femenina.

Amb les categories MX50 i MX85 Juvenil ja resoltes, i la MX65 amb campió virtual, l’emoció se centrarà en les mànigues de la categoria Femenina i Cadet, on la situació entre els primers classificats és d’allò més renyida.

Pel que fa als horaris de diumenge, la primera cursa se celebrarà a les 10:40 i reunirà les pilots de la categoria Femenina. A partir de les 11:05 serà el torn per a les categories MX85 Cadet i Juvenil, les quals compartiran graella de sortida. Posteriorment se celebraran les primeres curses de les categories MX65 i MX50, que tancaran la primera ronda de mànigues.

A causa de les precipitacions dels darrers dies, el Moto Club Amposta s´ha vist obligat a suspendre els entrenaments dels dies 1 i 2 de novembre.

Horaris de la cursa en el document adjunt.

Foto: Dani Vela.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing