ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Acord entre la FCM i Guaja Racing per a la promoció de la velocitat entre els més petits

30/10/2018

Velocitat

Després d’un debut brillant aquesta temporada 2018, la categoria Elèctrica GasGas s’ha consolidat dins del calendari de la Copa Catalana de Promovelocitat amb un total de sis curses, dotze mànigues i una alta participació en totes les proves.

Per aquest motiu, la Federació  Catalana de Motociclisme ha firmat un acord amb l’escola Guaja Racing per a les pròximes quatre temporades amb l’objteciu de seguir promocionant i fomentant la velocitat entre els pilots més joves mitjançant les motocicletes elèctriques.

Aquest acord també compta amb el suport de la marca Torrot – GasGas, que seguirà apostant pel model GasGas E-12, una moto dissenyada per oferir totes les garanties de seguretat i aprenentatge progressiu.

Així doncs, bones notícies per als pilots d’entre 4 i 9 anys, que podran iniciar la seva carrera esportiva sobre l’asfalt gràcies a la PromoRacc Elèctrica GasGas.

Foto, d´esquerra a dreta: Carlos Huertos, gerent de School of Champions; Xavier Marco, responsable de Guaja Racing i Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing