ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Juan Izaguirre i Raúl Sánchez se sumen a la festa

22/10/2018

Motocròs

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens ha tancat la temporada 2018 aquest passat diumenge al circuit d’Olvan.

Una vuitantena de pilots han participat a l’última cita del curs organitzada amb èxit pel Moto Club Baix Berguedà.

Malgrat la incertesa de principis de setmana on la pluja amenaçava la celebració de la cursa, finalment el motocròs s’ha pogut disputar amb total normalitat gràcies al bon temps dels darrers dies i, sobretot, als treballs de millora i condicionament del club organitzador, que ha deixat un traçat en òptimes condicions per a la pràctica del motocròs.

Juan Izaguirre s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria MX50. El jove pilot madrileny ha celebrat el campionat des de l’esglaó més alt del podi, després d’haver vençut les dues mànigues de la jornada al circuit d’Olvan. Joan García ha finalitzat el Motocròs d’Olvan en segona posició, mentre que Nil Pallarès, subcampió de la categoria, ha tancat les posicions de podi.

En MX85 Cadet el gran protagonista ha sigut Raúl Sánchez. El pilot de Sant Feliu de Guíxols s’ha proclamat campió de Catalunya tot completant una temporada d’ensomni, on, a més del títol català, també ha aconseguit el campionat d’Espanya, acabar en el “top 5” de l’Europeu i participar amb molt bona nota al Campionat del Món. Enguany, Sánchez ha guanyat totes les curses del Campionat de Catalunya. D’altra banda, qui també ha completat una molt bona temporada ha sigut Ferran Ferré, segon a Olvan i subcampió de la categoria. Ramon Vidal ha pujat al tercer esglaó del podi.

Amb la resta de categories ja decidides, el campió de la categoria MX85 Juvenil, Edgar Canet, ha tancat la temporada des del primer esglaó del podi, seguit de Víctor Puig, subcampió de la categoria Juvenil, i Marc Pablo, que ha aconseguit finalitzar la cursa en posicions de podi per primera vegada aquesta temporada.

Pel que fa a la categoria Femenina, nova exhibició de la campiona, Jana Sánchez, la qual ha tancat la temporada amb un extraordinari ple de victòries. Al podi l’han acompanyat Carla Magallón, subcampiona de la categoria i Laia Manté, que ha finalitzat les dues mànigues en tercera posició.

Finalment, el campió de MX65, Carlos Prat, ha demostrat novament que és el pilot més ràpid de la categoria. El lleidatà s’ha endut el triomf de totes dues mànigues, relegant Bruno Miró a la segona posició del podi. Per la seva banda, David Izaguirre ha tancat la temporada estrenant posicions de podi.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing