ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Acord entre la FCM i ETG, neix la Copa ETG

20/07/2018

Aquesta setmana s´ha fet oficial l´acord, després de la signatura del contracte.

La Federació Catalana de Motociclisme ha arribat a un acord amb l’Escola Tècnica de Girona (ETG) pel qual totes dues entitats treballaran els pròxims quatre anys per al desenvolupament i promoció de les noves categories monomarca de velocitat: PromoCat2 i PromoCat1.

ETG es farà càrrec de l’assistència tècnica en totes les curses de la Copa Catalana de Promovelocitat, de manera totalment gratuïta, essent a al vegada el distribuïdor oficial de les motos Ohvale, que a partir d’ara seran les protagonistes d’aquesta competició monomarca: Ohvale GP 110cc per a la categoria PromoCat2, i la OhvaleGP 160 per a la categoria PromoCat1. D’altra banda, ETG també s’encarregarà de distribuir els pneumàtics i recanvis en pista a més d’executar un rigorós control tècnic de totes les motos, les quals tindran el motor precintat.

La signatura d’aquest contracte pretén recuperar la formula monomarca i d’igualtat mecànica que tants èxits ha proporcionat al motociclisme català.

Els pilots que la temporada que ve s’inscriguin a les categories monomarca de la Copa Catalana de Promovelocitat gaudiran d’unes motocicletes amb components de primera línia, dissenyades i pensades per potenciar el creixement tècnic i esportiu i amb la igualtat mecànica com un dels elements més destacats.

La FCM ja està treballant de cara a la celebració de diverses jornades test perquè els pilots que ho vulguin puguin provar de primera mà les qualitats d’aquesta excepcional motocicleta i puguin copsar la professionalitat de l’equip tècnic d’ETG.

A la fotografia hi apareixen Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme, i el director d’ETG Racing, Joan Moncanut.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing