ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la segona cursa de la Copa Catalana de Quadresistència a Castellolí

18/06/2018

Quad

Ambient calorós a la comarca de l’Anoia.

La Copa Catalana de Quadresistència ha celebrat aquest passat diumenge 17 de juny la segona cursa de la temporada al circuit Parcmotor Castellolí.

Més de quaranta pilots dividits en equips de dos han participat a la cursa organitzada pel Moto Club Rav Motor. El recorregut, d’aproximadament 1:30 min. per volta, ha fet les delícies dels pilots de les categories Q1 i Q2. Malgrat la intensa calor, els participants i aficionats han pogut gaudir d’una gran cursa de Quadresistència.

Pel que fa als resultats del dia, en la categoria Q1 s’ha imposat el duet formar per Xavier Obradó i Dani Vilà. L’equip amb el dorsal 94 ha sigut el més ràpid i ha finalitzat la prova amb dues voltes d’avantatge respecte al segon classificat, equip format per Gerard Casanova i Killian Díaz. Mario Gajón i Alex Espejo han completat les posicions de podi de la categoria Q1.

Amb aquest resultat, Vilà i Obradó eixamplen distàncies al capdamunt de la classificació general.

Daniel Francisco i Jesús Ciurana han sigut els més ràpids de la categoria Q2. El podi l’han completat Pedro Antonio Marín i Marc Moreno, segons, i Roger Vidal i Joan Fontbernat, tercers.

La tercera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència se celebrarà el pròxim 16 de setembre a Ravós del Terri.

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Imatges: Jaume Soler.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing