ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Toni Bou obre el Mundial de TrialGP amb una espectacular victòria

20/05/2018

Trial

Excel·lent organització del Moto Club Ripoll.

El pilot Toni Bou és el primer líder del Campionat del Món de TrialGP després de la cursa que ha obert la temporada a Camprodon.

Bou ha aconseguit redreçar la situació de dissabte després de la primera classificació de la temporada, on va acabar onzè després de salvar amb una penalització un error que podria haver-li costat molt més car.

La cursa d´aquest diumenge, amb quinze zones i dues voltes a un recorregut d´uns vuit quilòmetres, ha estat dura per les condicions climatològiques viscudes durant el cap de setmana al Ripollès, amb pluja intensa i intermitent que ha complicat el terreny, enfangant els passos i provocant un pilotatge molt acurat i precís per part de tots els pilots. Però Toni Bou ha sabut treure el millor de si mateix i després de la primera volta ja estava liderant amb avantatge la classificació provisional.

A la segona volta ha passat per un petit sotrac que ha pogut superar ràpidament, acabant la carrera en primera posició i amb disset punts sobre el segon classificat, el basc Jaime Busto. Jeroni Fajardo ha tancat les posicions de podi.

La propera cursa del Campionat del Món de TrialGP se celebrarà al circuit de Motegi, al Japó, a doble jornada, els dies 1, 2 i 3 de juny.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing