ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

VICTÒRIA PER AMÈRICA AMB JD BEACH

18/12/2017

Dirt Track

JD Beach, després d’una jornada impecable al Palau Sant Jordi de Barcelona, s’ha endut la victòria absoluta de la cinquena edició del Superprestigio Dirt Track de Barcelona durant el que era la seva primera visita a Barcelona. Durant aquest Superprestigio hem vist, un any més, un nivell de competitivitat altíssim. Briar Baumann i Ferràn Cardús, els dos en categoria Open, han acompanyat a Beach al podi definitiu.

L’espectacle no és incompatible amb la velocitat i l’eficàcia. Així ho ha demostrar avui JD Beach que ha aconseguit imposar-se al Superprestigio Dirt Track guanyant també totes les finals de la seva categoria. L’americà ha fet gala d’un nivell de pilotatge molt alt, i una gran solidesa i regularitat. L’ha seguit de molt a prop durant tota la jornada Briar Baumann, que després d’un mal començament a la superfinal, s’ha arriscat per aconseguir una segona posició que pràcticament ha sigut com una victòria per a ell. L’especialista català de Dirt Track, Ferràn Cardús, que s’ha mostrat com un dels més ràpids del matí, no ha pogut finalment aconseguir la victòria però sí la tercera posició global.

Els tres pilots que s’han emportat la Superfinal arribaven directes de la categoria Open, però no ho ha tingut gens fàcil per deixar enrere als millors pilots de la categoria Superprestigio. Aquests han sigut Toni Elias, que s’ha proclamat guanyador de la seva categoria i quart en la Superfinal, Albert Arenas, que ha aconseguit la sisena posició en la Superfinal després d’una mala sortida i segon en la categoria Superprestigio i Fabio di Ginnantonio, que ha finalitzat cinquè en la general i tercer de la seva categoria.

El públic del Palau Sant Jordi ha pogut gaudir d’un esdeveniment increïble, emocionant i dinàmic, on no han faltat les animacions com les carreres humanes, el llançament de samarretes i l’increïble concurs de derrapades on, de nou, JD Beach ha deixat impressionat al públic del Palau Sant Jordi amb una derrapada amb les dues cames al mateix costat de la moto, i destronant al rei d’aquesta especialitat, Mssatoshi Ohmori. També cal destacar que Fabio Quartaro s’ha emportat el trofeu de millor “rookie” de la jornada.

En la categoria Junior, Brian Uriarte (KTM) s’ha emportat la victòria còmodament i ha demostrat que en una pista com la del Palau Sant Jordi, fins i tot els més petits poden anar quasi tan ràpid com les grans estrelles.

JD Beach: HA sigut un dia increïble per a mi, al principi del dia he tingut problemes mecànics, però l’equip ha fet un gran treball i hem pogut arreglar la moto per deixar-la perfecte de cares a la final. El nivell ha sigut molt alt però crec que m’he adaptat molt bé al Palau Sant Jordi i a l’estil de la competició d’aquí, així que no puc estar més content de la meva visita a Barcelona.

Birar Baumann: Desafortunadament a la final he tingut una mala sortida, i com que la pista és tan estreta, he tingut que fer moviment arriscats per adelantar. La veritat és que després d’una mala sortida, m’he anat sentint còmode amb la moto. El més important, més enllà de la victòria, és que he conegut a gent impressionant a Barcelona. El nivell que m’he trobat aquí ha sigut molt més alt del que m’esperava així que això ha sigut una gran sorpresa.

Cardús: Molt content amb el resultat final, tot hi haver fet una mala arrancada. Hem començat molt bé la jornada, però els problemes han arribat i he hagut d’anar a la repesca, on he guanyat d’una manera increïble a la última curva.  A la Superfinal no he arrancat del tot malament però el ritme de JD Beach ha sigut inassequible, i Briar Baumann ha aconseguit adelantar-me pràcticament al final, així que ser el primer dels millors pilots americans , i haver pogut lluitat amb aquests dos genis és genial per mi.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing