ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Comunicat Oficial

16/02/2019

Davant l’opinió pública generada a causa de la decisió de la Federació Catalana de Motociclisme de desconvocar la màniga Femenina del Campionat de Catalunya de Motocròs 2019 volem explicar els motius de l’esmentada decisió.

Primer de tot, la Federació Catalana de Motociclisme aposta, i seguirà apostant, pel motociclisme femení, fomentant la seva pràctica i donant suport a totes les iniciatives que tinguin per objectiu la seva promoció.  

De fet, aquesta aposta, ferma i decidida, va traduir-se en realitat fa dos anys, quan la FCM va convocar per primera vegada una màniga exclusiva per noies dins la Lliga Catalana de Motocròs 2017Posteriorment, i a petició de les pilots participants, la FCM va ampliar la màniga exclusiva per a noies al Campionat de Catalunya de Motocròs, la temporada 2018.

Tot i l’esforç realitzat tant per la FCM, els circuits i Clubs, la realitat és que les inscripcions al llarg d’aquests dos anys han estat clarament per sota de les expectatives en la majoria de curses del campionat.

La FCM es va posar en contacte amb les participants personalment per conèixer els motius pels quals no assitien a les curses -quan inicialment s’hi havien compromès- i també per explicar-los que difícilment tindria continuïtat una màniga exclusiva per a noies sense un mínim de participació.

Amb la ferma voluntat de continuar donant suport al motociclisme femení, la FCM s’ha posat en contacte amb els clubs organitzadors per buscar diferents opcions que seran presentades a les pilots en una reunió que se celebrarà la setmana vinent.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing