ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La FCM present al Solo Moto Weekend

09/06/2015

Concentracions, Excursions i Trobades

El Passeig de Gràcia a l´altura de Diagonal, just davant del Palau Robert, va ser l’escenari, el passat cap de setmana, de la setena edició del Solo Moto Weekend/Servei Català de Trànsit.

La FCM, en la figura del seu president, Josep Abad, va ser present a l’acte d’inauguració que va tenir lloc dissabte al matí al Passeig de Gràcia, a ple cor de Barcelona. Una comitiva en motos elèctriques, entre els quals es trobaven el mateix president de la FCM, Josep Abad, el Primer Tinent Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, el dos vegades campió del món de motociclisme, Sito Pons,  el representant del Servei Català de Trànsit, Rafel Olmos, o el president i fundador de la revista Solo Moto, Jaume Alguersuari, va iniciar un recorregut que va acabar al 22@ de Barcelona.

En el marc del 40è aniversari de la revista, el Solo Moto Weekend va comptar amb un total de 801 proves de motos, 187 d´elles elèctriques. Les motos de proves de gasolina van recórrer més de 13.000 Km durant el cap de setmana, mentre que les elèctriques van arribar pràcticament als 3.000 Km.

Molts dels assistents al Solo Moto Weekend van aprofitar la proximitat del Palau Robert per visitar l’exposició Catalunya Moto, una autèntic recorregut històric del motociclisme català, i que compta amb la col·laboració de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing