ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La presència de la FCM a la Fira de l´Esport d´Amposta desperta un gran interès entre els aficionats

22/09/2014

Àdam Raga i Marc Alcoba van passar per un estand amb motos de velocitat, motocròs i elèctriques per nens.

La Federació Catalana de Motociclisme va estar present a la primera Fira de la Salut i l’Esport que va tenir lloc al pavelló firal d’Amposta i a la seva zona Esportiva del 19 al 21 de setembre.

La FCM va instal·lar un estand en col·laboració amb el Moto Club Amposta, amb la presencia de diferents motos de les competicions catalanes, especialment les de promoció de velocitat i una mostra de motos elèctriques, que van poder provar els joves interessats en les seves característiques.

Aprofitant la Fira, també van passar per l’estand alguns dels pilots més rellevants de les comarques de l’Ebre, com el subcampió del món de trial, Àdam Raga, o el campió i líder actual de la Copa Honda CBR 250R, Marc Alcoba, que va signar autògrafs des de l’estand que van compartir el motoclub local i la FCM.

Gràcies a aquesta Fira, el motociclisme català ha pogut divulgar en primera persona les seves activitats i promocions per facilitar la introducció dels més joves al món de la motocicleta. La presència dels pilots, motos, vídeos i objectes relacionats amb la competició motociclista va ser un gran reclam pels molts aficionats que es van acostar a l’estand i que van mostrar el seu interès per l’activitat de la FCM.

La Fira s’ha creat aquest any per ser un aparador de tota l’activitat esportiva que hi ha a Amposta i de la seva riquesa i varietat. Els organitzadors van confirmar, ja que es van trobar més de 45 estands entre clubs esportius, gimnasos, botigues especialitzades en equipament per la pràctica de l’esport i altres centres.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing