ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Proves d´iniciació i pilotatge amb les Mecatecno elèctriques de nens

01/08/2014

Entrenaments

La FCM disposa de sis motos per provar al llarg d´aquest estiu a les instal·lacions de La Clua (Alt Urgell)

A partir del cap de setmana del 2 i 3 d’agost, i fins a mitjans de setembre, tots aquells nens que vulguin iniciar-se en la pràctica motociclista o provar motos elèctriques, ho podran fer a les instal·lacions de La Clua, a la comarca lleidatana de l’Alt Urgell.

Gràcies a la firma Mecatecno, que ha cedit sis motos elèctriques a la FCM, durant aquest estiu s’organitzaran diferents jornades destinades a que tots els joves pilots o nens que ho desitgin, puguin provar les sensacions i prestacions d’aquestes motos, ideals per iniciar-se en aquest esport.

Aquestes proves es compaginaran amb altres activitats lúdiques que s’efectuaran aprofitant les possibilitats que ofereix la zona de La Clua i del pantà de Rialb.  

L’organització d’aquestes proves estarà a càrrec del pilot José Luis Martínez, i tots aquells interessats en participar en aquestes activitats i provar les Mecatecno elèctriques, cal que es dirigeixin al telèfon 606 662 163, on s’informarà dels preus, hores i condicions.

A les fotos adjuntes veureu les motos disponibles amb el nen Aaron Arroyo, que en poc temps va aprendre a anar amb moto, gràcies a aquestes Mecatecno elèctriques.

Informació i inscripcions a les proves al 606 662 163.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing