ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Convocatòria d’eleccions a Càrrecs Oficials i a la Presidència de la Territorial de Lleida

23/04/2014

Publicació del cens i calendari electoral.

Per acomplir la resolució presa pel Tribunal Català de l’Esport, la Federació Catalana de Motociclisme ha iniciat el procés de convocatòria d’eleccions a Càrrecs Oficials i a la Presidència Territorial de Lleida.

Reunida el passat dilluns 22 d’abril, la Junta Electoral ha aprovat el cens electoral que s’adjunta a aquesta notícia amb PDF i ha confeccionat el següent calendari electoral, que fixa les votacions pel dijous 22 de maig: 

Calendari electoral (Càrrecs oficials i Territorial de Lleida)

22/4/14: Presa de possessió de la Junta Electoral. Nomenament del President i Secretari de la mateixa. Revisió, aprovació i publicació del cens electoral.
25/4/14: A les 20 hores, finalització del termini per impugnar el cens electoral. 
29/4/14 Resolucions de la Junta Electoral sobre les possibles impugnacions presentades al cens i publicació de les mateixes en el Tauler Oficial d’Anuncis de la   F.C.M., enviant-se per fax a les Representacions Territorials de la mateixa. A les 20:00 comença el període de presentació de candidatures
13/5/14. A les 20 hores, finalització del termini per la presentació candidatures.
16/5/14 . A les 20 hores, finalització del termini per la presentació de possibles impugnacions a les decisions de la Junta Electoral sobre les candidatures presentades. 
20/5/14. Resolucions de la Junta Electoral sobre les possibles impugnacions presentades a les candidatures.

22/5/14 Votacions. Se celebraran a la seu de la F.C.M. i de les seves delegacions territorials, des de les 17 a les 21 hores. Es procedirà immediatament al recompte de vots, proclamant les candidatures guanyadores. El resultat es publicarà al Taulell Oficial d’Anuncis de la F.C.M. i s’enviarà per fax a les Representacions Territorials.

26/5/14 A les 17 hores, fi del termini per impugnar els resultats de les votacions davant de la Junta Electoral.
29/5/14 Fi del termini per a que la Junta Electoral resolgui les impugnacions presentades. Proclamació definitiva de les candidatures guanyadores per les eleccions a membres de l’Assemblea: representants dels estaments de pilots i oficials. 
3/6/14 A les 17 hores, fi del termini per impugnar els resultats de les votacions davant del Tribunal Català de l’Esport.

Cens electoral en el fitxer adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing