ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

FCMplus neix per oferir un ampli ventall d’avantatges a tots els usuaris de la moto

14/03/2014

Velocitat

Pertànyer a aquest Cercle és totalment gratuït i només cal registrar-se a la web www.FCMplus.cat, des d´on s´informarà de totes les ofertes. 

La Federació Catalana de Motociclisme posa en marxa el Cercle FCMplus, una innovadora iniciativa que de manera totalment gratuïta oferirà tot tipus d’avantatges a tot el col·lectiu de motoristes, i que neix amb la voluntat d’aglutinar als usuaris de la moto de tot Catalunya, que actualment supera el mig milió de persones.

Tant se val que la moto es faci servir com un mitjà de lleure, de transport, d’eina de treball o de competició. Tots els seus usuaris formen part d’aquesta comunitat aficionada a les dues rodes, que a partir d’ara tindran a FCMplus un nou punt de coincidència on trobaran avantatges, recomanacions i ofertes lúdiques per poder gaudir de la moto i de tot el que l’envolta.

El Cercle FCMplus no representa cap despesa per l’usuari, ja que és totalment gratuït i tampoc incentiva el consum mitjançant punts o compensacions concretes en funció d’una determinada despesa. Qualsevol usuari de moto pot ser membre d’aquesta proposta de la Federació Catalana de Motociclisme, oberta a tots i concebuda per satisfer les necessitats de tots aquells que tenen en la moto un vehicle de referència.

FCMplus ja ha establert acords amb diverses empreses i segueix treballant amb altres per oferir als membres de FCMplus tot tipus d’avantatges i possibilitats relacionades amb les seves activitats quotidianes i en els serveis que necessiten en el seu dia a dia.

D’aquesta manera FCMplus oferirà tot un ventall d’ofertes exclusives en diferents camps com ara les assegurances de tot tipus, viatges turístics, restauració, alimentació, recanvis, equipament motociclista, activitats de lleure, compra de motos, etc.., i sempre amb les millors condicions. Tot això simplement pel fet de formar part del Cercle FCMplus.

Per passar a format part de FCMplus només cal accedir al web www.FCMplus.cat per rebre una identificació que és la que permetrà gaudir dels avantatges i serveis definits per als seus membres.

Amb aquesta iniciativa, la Federació Catalana de Motociclisme pretén consolidar el sentiment de grup col·lectiu motociclista català i aglutinar el major nombre d’usuaris possible sota el denominador comú de la conducció de qualsevol tipus de moto.Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing