ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La web de la FCM estrena nova imatge

15/03/2013

Més elements gràfics i nous espais dedicats a les informacions dels motoclubs i classificacions

Aquesta setmana, la web de la FCM acaba d’estrenar una nova imatge amb l’objectiu de poder oferir una informació de forma més atractiva i inclour espais nous que facilitin el seguiment de l’activitat del motociclisme català.

En l’aspecte gràfic s’ha ampliat la mida de les fotografies que es publiques i s’ha donat més rellevància als patrocinadors i col·laboradors de la FCM. En l’aspecte informatiu, cal destacar un nou espai dedicat especialment a totes aquelles informacions que ens fan arribar els motoclubs per a la seva divulgació, i les noves classificacions i resultats dels campionats catalans, que es poden consultar directament des d’un apartat específic situat a la pàgina inicial de la web.

Finalment també s’ha ampliat l’espai del canal vídeo de la FCM, amb tots els resums de les proves que es van produint al llarg de la temporada.

A la part superior de la web es manté l’espai de la Zona Privada, on tots els pilots s’han de dirigir per formalitzar les seves inscripcions a les curses dels campionats organitzats per la Federació.  

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing