ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Lliurament de premis als joves pilots dels campionats Trofeu Diputació de Barcelona

11/03/2013

El passat dissabte es va celebrar a Esplugues de Llobregat l’acte de lliurament dels premis dels Campionats Provincials-Trofeus Diputació de Barcelona.

El passat dissabte es va celebrar al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat l’acte de lliurament dels premis dels Campionats Provincials-Trofeus Diputació de Barcelona de motociclisme.

L’acte va estar presidit pel diputat delegat d’esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, per la regidora d’Esports de l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Montserrat Zamora, pel president de la territorial de Barcelona, Miquel Martínez i el vicepresident de la FCM, Josep Maria Mañé.

Un gran nombre dels joves pilots participants al campionat, acompanyats de familiars i amics, van omplir la sala i van seguir el lliurament de premis, que va acabar amb un sorteig de regals entre els pilots assistents.

Agrair una temporada més el suport de la Diputació de Barcelona i aquest any donar les gràcies també a l’ajuntament d’Esplugues per haver cedit el Casal de Cultura per acollir aquest lliurament de premis.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing