ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La FCM i Seguros GES arriben a un acord per donar cobertura a les llicències catalanes

27/12/2012

Seguros GES serà la companyia encarregada de donar cobertura sanitària als pilots que estiguin el possessió de  llicències catalana durant l´any 2013.

La Federació Catalana de Motociclisme i Seguros GES han arribat a un acord amb el que aquesta companyia serà l’encarregada de donar cobertura sanitària als pilots que estiguin el possessió de  llicències catalana de motociclisme durant la temporada del 2013. Amb l’entrada de Seguros GES es garanteix el màxim nivell d’assistència mèdica als nostres pilots i es mantenen els serveis dels més importants i especialitzats hospitals i clíniques de Catalunya, com l’Institut Dexeus o les clíniques Teknon, Quirón. Corachán, Sagrada Família i Creu Blanca, a la ciutat de Barcelona.

El president de la FCM, Josep Abad, i el director territorial de Seguros GES a Catalunya, Joaquim Vert, van signar l’acord entre les dues entitats, que d’aquesta manera inicien una col·laboració mútua que repercutirà en benefici dels nostres pilots i del motociclisme català.

Foto: Josep Abad i Joaquim Vert van signar l’acord entre la FCM i Segiuros GES.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing