ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

L’Assemblea General de la FCM aprova la normativa per la propera temporada

18/12/2012

La Federació Catalana de Motociclisme va celebrar el passat dissabte 15 de desembre, a la sala d’actes del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat,  la seva Assemblea General en la que es van anunciar les novetats de cara a la propera temporada, tant en l’aspecte de la normativa general com de reglamentació de cada especialitat.

Els membres de l’Assembles van aprovar les propostes per la temporada 2013 en la que destaquen el manteniment dels mateixos preus de les llicències que aquest any, a excepció de la social anual, social d’un dia i càrrec oficial, que presenten una clara rebaixa. Així mateix es creen les noves modalitats de benjamí, debutant nen, social dos dies i associat-regularitat.

Pel que fa a les inscripcions, es mantenen majoritàriament els imports d’aquesta temporada, amb una lleu pujada de la velocitat i una rebaixa en motocròs, promovelocitat i minivelocitat.

L’assemblea va aprovar també els reglaments que regiran les competicions del proper any i els esborranys de calendaris de cada especialitat, que resten pendents de configurar les dates en espera de conèixer els calendaris que la RFME presentarà en la seva assemblea del proper dissabte 22 de desembre.

La nova normativa s’anirà penjat a la web de la FCM a començaments del mes de gener del 2013.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing