ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Visita d´una delegació de la FCM al GP d´Aragó

02/10/2012

Una delegació de la FCM, encapçalada pel seu president Josep Abad, es va desplaçar el passat cap de setmana al circuit MotorLand Aragón, per asistir a la celebració del Gran Premi d’Aragó del Mundial de MotoGP.
 
Josep Abad va estar acompanyat pel president de la comissió esportiva de la FCM, Bertran Soler, el coordinador de velocitat, Òscar Pérez de Lara i el vocal Josep Maria Mañé.
 
Al llarg del cap de setmana, van tenir oportunitat d’intercanviar impressions amb gent vinculada en el món de la velocitat, com els diferents equips i pilots catalans participants al Mundial, dirigents d’altres federacions, promotors, marques o patrocinadors.
 
Al marge de les converses i del paper institucional de la presència al circuit d’Alcañiz, els membres de la Junta Directiva de la FCM van poder assistir a les victòries dels pilots catalans Dani Pedrosa i Pol Espargaró, a les curses de MotoGP i Moto2, que van tenir com a segons classificats Jorge Lorenzo i Marc Márquez respectivament. La nota negativa de la jornada la va protagonitzar Maverick Viñales, que va veure com s’avariava la seva moto a la volta de reconeixement i no va poder participar a la cursa de Moto3.
 
Fotos: Josep Abad, amb Marc Márquez i Emili Alzamora / Josep Abad i Òscar Pérez de Lara, amb Àlex Rins.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing