ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Trobada del president de la FCM amb els pilots mundialistes de trial

25/09/2012

El president de la FCM, Josep Abad, s´ha reunit aquest dimarts amb els millors pilots de trial catalans, aprofitant una jornada d’entrenaments que s´ha celebrat a Rellinars, pocs dies abans que els integrants de l’equip espanyol de trial es desplacin a Suïssa per a la disputa del Trial de les Nacions.
 
A la trobada han assistit els mundialistes Toni Bou, Adam Raga, Albert Cabestany i Jeroni Fajardo, que formen l’equip del Trial de les Nacions, als que també s´han ajuntat Pol Tarrés i Pere Borrellas.
 
Josep Abad ha volgut tenir aquest contacte amb els pilots per donar a conèixer les idees de la nova Junta Directiva i per oferir-se a escoltar qualsevol suggeriment o iniciativa que sorgeixi per part dels pilots, clubs o organitzadors.
 
El president ha estat acompanyat per Jordi Mas, vicepresident de la FCM, Bertran Soler, president de la comissió esportiva, i Josep Masnou, secretari de la junta, que han comentat aspectes relacionats amb les llicències, assegurances, entrenaments o medi natural.
 
A la reunió també s´ha presentat la nova comissió de trial, que manté Josep Serra com a màxim responsable, que ha volgut destacar la importància que té per l’especialitat i pels joves pilots de trial, tenir com a referents els quatre millors pilots del mundial. Finalment, s´ha aprofitat l’ocasió per acordar la màxima col·laboració per ambdues parts i valorar molt positivament qualsevol possibilitat que els pilots del mundial puguin ajudar amb la seva presència a augmentar l’interès de les proves que s’efectuen a Catalunya.

Foto: D´esquerra a dreta: Albert Cabestany, Pere Borrellas, Jeroni Fajardo, Josep Abad, Pol Tarrés, Toni Bou i Àdam Raga.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing