ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La FCM promou la candidatura de Manuel Casado a la presidència de la RFME

18/09/2012

De cara al procés electoral que s’està duent a terme a la Real Federación Motociclista Española, la Junta Directiva de la Federació Catalana de Motociclisme vol fer pública la seva decisió de promoure la candidatura que lidera Manuel Casado Alvarez.

De cara al procés electoral que s’està duent a terme a la Real Federación Española Motociclista Española (RFME),  la Junta Directiva de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) vol fer pública la seva decisió de promoure i donar suport a la candidatura que lidera Manuel Casado Alvarez.

 

Entenem que, com a Federació capdavantera de l’estat, la FCM ha de formar part dels òrgans de govern de la RFME. Per aquesta raó, i d’acord a les propostes d’aquesta candidatura, fomentem i recolzem l’equip que encapçala el Sr. Manuel Casado, amb un clara  experiència federativa i de reconegut prestigi en l’àmbit del motociclisme i del qual en formarem part.

 

Aquesta decisió, té com a objectiu intentar aglutinar a l’entorn d’una figura neutral, el major nombre de federacions territorials, pilots i càrrecs oficials possibles i aconseguir d’aquesta manera la unitat que ens permeti tenir el pes que correspon a la FCM.

 

A l’hora de fer públic aquest suport, volem denunciar les irregularitats manifestes en el procés electoral a la RFME, que han motivat el seu ajornament per dos cops, així com les manipulacions del vot per correu que s’ha evidenciat i les amenaces que han rebut els pilots amb dret a vot.

 

Des que vam arribar a la Junta Directiva de la FCM el passat mes de Maig, hem tingut temps de comprovar totes les irregularitats que s’han trobat en la gestió del senyor Àngel Viladoms al capdavant del motociclisme català. Amb la seva decisió de presentar-se també a la presidència de la RFME, entenem que el que vol es fracturar el motociclisme català, ja que en cap moment ha ofert cap tipus de col·laboració a l’actual Junta Directiva de la FCM ni en el traspàs de gestió com a President sortint, ni com a candidat a la RFME.

 

Manuel Casado està vinculat al motociclisme des de fa més de 35 anys i és un gran aficionat al trial. En el passat ja va ser vocal, tresorer i vicepresident 1er econòmic de la RFME i ha estat delegat de trial en el Campionat d’Espanya. És fundador del MC Sotobike i principal responsable de l’èxit que va tenir en els seus millors moments la Copa d’Espanya de Trial de Clàssiques.

 

Podeu trobar el "Programa de Manuel Casado" al PDF adjunt a la notícia o en Aquest EnllaçVer Imagen

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing