ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Acords entre la FCM i ACCEMA per incentivar la participació

31/05/2012

Amb la voluntat de treballar per la unitat del motociclisme català, la nova junta directiva de la FCM vol obrir una porta del diàleg amb ACCEMA, amb l’objectiu d’unificar criteris i de començar a negociar de cara a la propera temporada la integració de totes les accions d’ACCEMA dins de la pròpia activitat de la Federació.
 
Aquesta unificació de criteris i prestacions clarificaria la tasca de pilots, clubs i circuits, al temps que facilitaria la pràctica del motociclisme en totes les seves finalitats.
 
Per iniciar aquest camí integrador, ja s’han establert els primers acords, i a partir d’ara, els associats d’ACCEMA podran entrenar en qualsevol dels circuits homologats per la FCM.
 
Entre els nous acords, també s’estableix que en les proves de caire social i en aquelles on es permet la participació amb credencial de la FCM, també es podrà córrer amb el carnet d’associat d’ACCEMA.
 
Les proves en les que es podrà participar amb credencial de la FCM o carnet d’ACCEMA són les que es troben integrades en les següents competicions:
 
Copa Catalana de Minivelocitat
Copa Amateur RODI de velocitat
Copa de Resistència RODI de velocitat
Challenge Catalana de Ciclomotors
Categoria SMRoad de la Copa Catalana de Supermotard
Campionats Provincials
Competicions Socials
 
Aquests primers acords, cal veure’ls com els primers passos de la col·laboració entre la FCM i ACCEMA, amb l’objectiu d’incentivar la participació de pilots a les diferents proves i buscar la millor solució pels nostres federats de cara a la propera temporada.
 
Foto: El president de la FCM Josep Abad -al centre- amb el vicepresident Jordi Pallarés a la seva esquerra, en una reunió amb els representants d´ACCEMA.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing