ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Primers acords entre la FCM i ACCEMA

25/05/2012

Nou acord perquè els associats d´ACCEMA puguin entrenar en els circuits homologats per la Federació i puguin participar en proves de caire social.

Amb la voluntat de treballar per la unitat del motociclisme català, la nova junta directiva de la FCM vol obrir una porta del diàleg amb ACCEMA, amb l’objectiu d’unificar criteris i de començar a negociar de cara a la propera temporada la integració de totes les accions d’ACCEMA dins de la pròpia activitat de la Federació.
 
Aquesta unificació de criteris i prestacions clarificaria la tasca de pilots, clubs i circuits, al temps que facilitaria la pràctica del motociclisme en totes les seves finalitats.
 
Per iniciar aquest camí integrador, ja s’han establert els primers acords. A partir d’ara, els associats d’ACCEMA podran entrenar en qualsevol dels circuits homologats per la FCMi també podran a participar en proves de caire social, sense ser puntuables per cap campionat català o provincial.
 
Aquests primers acords, cal veure’ls com un primer pas que han de servir d’inici d’una col·laboració entre la FCM i ACCEMA, per trobar la millor solució pels nostres federats de cara a la propera temporada.

Foto: El president de la FCM Josep Abad -al centre- amb el vicepresident Jordi Pallarés a la seva esquerra, en una reunió amb els representants d´ACCEMA.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing