ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Josep Abad guanya les eleccions a la presidència de la FCM

08/05/2012

La candidatura encapçalada per Josep Abad ha estat la guanyadora de les eleccions a la Presidència i a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) que es van celebrar el passat dimecres 2 de maig. Josep Abad es converteix en el nou president de la FCM, agafant el relleu d’Àngel Viladoms, que ha ocupat aquest lloc des de l’any 1996.

La Junta Electoral nomenada per regular la repetició de les eleccions a la Presidència i Junta Directiva de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM), va celebrar el dijous 3 de maig la seva segona reunió, en la que van ratificar els resultats de la jornada electoral del dia anterior, que van donar posteriorment per difinitius al no presentar-se cap impugnació en el periode indicat.

Després de rebre la informació dels presidents de cada Mesa Electoral, el resultat de les votacions ha estat de 54 vots a favor de la candidatura presidida per Josep Abad, mentre que l’encapçalada per Àngel Viladoms ha sumat 52 vots.

La jornada va tenir una àmplia participació entre els clubs catalans, representants de pilots i de càrrecs oficials, acudint a les urnes un total de 107 votants, dels 109 representants que tenien dret a vot.

Dividits per meses electorals provincials, els resultats han estat els següents:

Barcelona: (Abad 29, Viladoms 25) 
Tarragona: (Abad 5, Viladoms 10, vots en blanc 1)
Lleida: (Abad 2, Viladoms 8)
Girona: (Abad 18, Viladoms 9)

Després que no s´hagi presentat cap impugnació en el termini previst, la Junta Electoral proclama definitivament guanyadora de les eleccions a President i Junta Directiva de la Federació Catalana de Motociclisme la candidatura encapçalada pel senyor Josep Abad i Pous.

Josep Abad va néixer a Terrassa el 30 de març de 1959 i és membre de la Junta Directiva del Motor Club Terrassa des de l’any 1980. En la seva trajectòria ha estat membre de les Juntes Directives de la FCM i de la RFME, així com també ha ocupat càrrecs als consells de direcció de la Unió Europea de Motociclisme i la FIM.

Josep Abad: “Vull agrair el suport que ha rebut la nostra candidatura i la massiva participació que hi ha hagut en aquestes eleccions. Agrair en aquest moment la tasca dels pilots i dels moto clubs catalans, que ens obliga a centrar-nos a partir d’ara en buscar la unitat de tot el motociclisme català i mantenir el nivell i prestigi de la seva activitat”.  

Actes de les dues darreres reunions de la Junta Electoral al PDF adjunt

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing